Productivity Enhanced

Productivity Enhanced

the story

We maximized this space for Robert Half with different areas of choice-based working that includes high tabletop seating for collaborating on large screens, writable surface areas on the walls, seating for both individuals and groups, and lounge areas to take a break from the day or to socialize with other coworkers.

project details

  • Company: Robert Half
  • Location: Hartford, CT
  • Size:12,000 SF
  • Practice: CLEAR strategy
    CLEAR architecture
    CLEAR engineering
    CLEAR construction

CLEAR Results

Pops of color are displayed in multiple areas throughout the space to increase the energy and excitement and showcase the Robert Half branding and culture.

The layout utilizes natural light and views of the city throughout the space to connect their teams within and with the outside community.

Make work beautiful