ß
  • Company

    NBC
  • Location

    West Hartford, CT
  • Size

    5,000 SF

With a change of leadership at this location, they moved away from private offices to open spaces surrounded by glass that improved the leadership style and resulted in a more positive office culture. Daily operations couldn’t stop – Construction and logistics ran at the same time and each of the spaces were fully utilized to ensure smooth delivery without any interference.The General Manager’s workspace was moved to a more central location and was designed to be open, sophisticated and streamlined with a contemporary atmosphere. The workspace for the TV station was designed to be stimulating and energetic with pops of color to reflect the brand of that specific station.

Scroll below to see more images from this project.